Takläggare Halmstad

Tak som håller länge

Bygg

BYGGARE MED TOTALENTREPRENAD

Vi tar oss an alla slags byggprojekt och kan erbjuda totalentreprenad. Tillsammans pratar vi igenom dina idéer och tar fram en lösning som skulle passa. Vi genomför sedan hela jobbet och håller dig uppdaterad under projektets gång.

Efter:

badrum

Före:

badrum

Byggarbeten interiört

Vi utför alla slags byggarbeten även invändigt. Då vi är våtrumscertifierade via Byggkeramikrådet tar vi oss an såväl badrumsrenoveringar som köksrenoveringar och kan garantera att jobbet blir rätt utfört.

Slitet kök? Vi tar bort ditt existerande och installerar ett nytt inklusive specialgjorda snickerier vid behov. Om du gärna vill behålla delar av ditt existerande kök kan vi i många fall renovera det och förbättra ytskikten.

Sten- & markarbeten

En av våra specialitéer är att arbeta med stenläggning och genomföra markarbeten i utemiljö. Din trädgård eller uteplats kan vara så mycket mer än en bit gräsmatta. Varför inte bygga terraserade odlingsbäddar eller rabatter för att få mer plats för plantor och samtidigt ett vindskydd? Med en stenlagd uteplats minskar trädgårdsarbetet och du kan spendera mer tid med att bara njuta utomhus. Lägg stenplattor runt poolen och slipp lera och halt underlag.

Vi bygger gärna träterrasser, trappor och uthus. Varför inte en minivariant av ditt existerande hus för dina gäster eller en lekstuga för barnen? När du tar hjälp av ett proffs får du en lösning som håller mycket bättre och blir snyggare än byggvaruhusens färdiglösningar.

Efter:

fasad tak

Före:

fasad tak

Dags att renovera fasaden? Vi kan givetvis hjälpa dig även där och det kan vara smart att kombinera detta med takrenovering vid behov. Då blir alla detaljer utförda samtidigt och du får ett hus som är väl skyddat mot väder och vind.

Om dina golv är slitna kan du få nylagda golv eller så ser vi till att de du har blir slipade och behandlade så de ser ut som nya.

Vänd dig till oss när du söker en takläggare eller byggfirma i Halmstad som hjälper dig med alla steg från idé till utförande!

 

Vi är specialister på trädgårds- och anläggningsarbete, takläggning och renoveringar